top of page
LL_Tack_fu00e4rg_Bara Laura.jpg

Consciousness, regarding care for my Body and Health  did not come easily to me. I have had various instances of "urgent" reactions, where my skin - the barrier between inside and outside - has given me clear signals, that now I need change! Something better is on its way. 

logo.png

This is why I was so Happy when I finally came across the creations by Nadine Artemis, where ALL aspects of bodily care has been investigated in order to create the Best solutions for the environment, our cells and all of creation.

LL_Tack_fu00e4rg_Bara Laura.jpg
Butiken är öppen!

Living Libations produkterna har skapats av Kanadensaren Nadine Artemis.

Jag har valt att börja importera Living Libations till Finland eftersom de är ett av de fåtal företag som erbjuder produkter för hud, hår, tänder och dofter, som är HELT utan varken gifter från olje- och petroleum -industrin, syntetiskt framställda komponenter eller skadliga konserverings- och binde- medel som tyvärr går att återfinna till och med i de flesta ekologiska produkter eller apotekets serier för känslig hy.

Jag har ett urval av hennes bästsäljande produkter i butiken. Det går tyvärr inte i nuläget att ha tillgång till allt hon producerat. Hör av dig om det är någonting speciellt du önskar, så får vi se vad jag kan göra!

Living Libations tuotteet on kehittänyt kanadalainen Nadine Artemis. Sarjassa on tuotteet ihon, hiusten ja hampaiden hoitoon sekä tuoksutuotteita. Nämä kaikki tuotteet huoltavat kehoasi sisältä ja ulkoa, ne sisältävät ainoastaan solujasi hoivaavia kasvispohjaisia öljyjä ja yrttejä. Koko sarja on 100% luomua (ilman certifiointia), myrkytöntä ja valmistettu täysin ilman keinotekoisia säilöntä- ja sidosaineita. 

Living Libations tuotteet ovat juuri sinulle, joka osaat lukea tuotteiden sisällysluettelot ja olet kyllästynyt siihen, että jopa apteekin herkkäihoisille kehitetyissä tuotteissa ja monissa luomuvalmisteissa on useita aineita, joita et tietääksesi voi syödä. Myöskään niiden vaikutuksista ei ole selvyyttä. 

Living Libations tuotteista EI LÖYDY jätteitä öljyteollisuudesta, ei soluja muuntavia parabeenejä tai alkoholia, ei yllättäviä lisäaineita kuten GLYCERIN, GLYCOL, TOCOPHERYL,ACETATE TAI ASCOBRYL PALAMITATE. 
Living Libations tuotteista ei ainoastaan ole poistettu kaikki myrkyt ja haitalliset aineet vaan Nadine on perehtynyt syvällisesti siihen, miten kehosi toimii, miten solut pysyvät elävinä ja terveinä.  Tämän tiedon perusteella hän on kehittänyt tuotteita, jotka oikeasti vahvistavat, tukevat ja parantavat kehosi elinvoimaa samalla kun ne antavat puhtaan ja hyvinvoivan ihon, hampaat, hiukset ja kainalot. Tällä tavalla myös sinä pääset Living Libations tuotteita käyttämällä oppimaan uusia asioita kehostasi ja voit ihastua sekä rakastua tähän mahtavaan tapaan hoivata ja huoltaa itseäsi. Yhteisymmärryksessä kehosi kanssa sinulla on mahdollisuus jättää pois opittuja menettelytapoja esimerkiksi saippuan käytössä tai ajatuksesta, että keho tuottaisi epäpuhtauksia, joita sinun tarvitsee poistaa. Saat uusia keinoja hoitaa kehoasi niin, että pääset eroon esim. hammaskivestä, hampaiden reikiintymisestä, hilseestä, halkeilevasta ihosta, ihottumasta, kuivista kyynärpäistä tai aknesta. Jos haluat syventää tietojasi, niin lue asiasta lisää artikkeleista, joihin olen kerännyt Nadinen kokoamaa tieteellistä perustaa kehonhoitoon. 

Astu kauppaan ja ihastu Living Libations maailmaan ! Jos sinulla on PayPal tili niin voit nyt tehdä ostoksia kaupassamme ilman laskutuskuluja 

Shop
    bottom of page